Adres
Batterijenweg 3
4041 DA, Kesteren
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0488 - 488 860
E-mail: info@jgtimmer.nl
Website: www.jgtimmer.nl
Locatie
Beelden

Bouwbedrijf J.G. Timmer

Samen bouwen aan breed vakwerk

J.G. Timmer Bouwbedrijf is een jong, dynamisch familiebedrijf met een enthousiast team van ruim 50 medewerkers. Het in eigen beheer realiseren van bouwprojecten in midden-Nederland is onze kracht. Als aannemer beschikken we over ervaring, vakmanschap én modern materieel dat we zelf in eigendom hebben. Die eigenschappen combineren we met een flexibele aanpak met korte lijnen binnen een platte organisatie. Het resultaat is altijd een kort en efficiënt bouwproces. Dat levert tijdwinst op, en dus zijn onze tarieven scherp.

In elk bouwproject streven wij naar een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Dat geldt tijdens het gehele bouwproces, vanaf het allereerste advies tot de laatste dakpan. Onze betrokken en enthousiaste collega’s werken in iedere stap nauw samen. Onze engineers en werkvoorbereiders zijn bijvoorbeeld regelmatig op de bouwplaats te vinden, om zij aan zij met onze ervaren uitvoerders en vakmensen te werken aan een project. We houden de lijnen graag kort én flexibel. Duurzaamheid en veiligheid vinden we ook belangrijk. We zien graag dat opdrachtgevers daar ook ná het bouwproces nog alle profijt van hebben. We komen met adviezen over energiezuinige technieken en veiligheidsmaatregelen. Waar gewenst, installeren we die. Zo is elk project weer anders en uitdagend. Maar we gaan bij J.G. Timmer een stap verder. In hele proces ontzorgen wij onze opdrachtgevers graag compleet, van offerte tot eindproduct. Ons team van enthousiaste en betrokken collega’s neemt zorgen uit handen, van bouwtechnische details tot bijvoorbeeld vergunningen. Het werk is pas klaar als de sleutel in de voordeur zit. Turn-key, noemen we dat.

Kortom, we zijn pas tevreden als de klant van A tot Z tevreden is. Samen bouwen doe je met Bouwbedrijf J.G. Timmer.

Van calculator tot uitvoerder en van werkvoorbereider tot timmerman, bij Bouwbedrijf J.G. Timmer werkt een team van ruim 50 betrokken en enthousiaste vakmensen met hart voor bouwen.

Video

Gerelateerde artikelen