Adres
Maxwellstraat 49 D
6716 BX, Ede
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0318 - 632 996
E-mail: info@bouwbedrijfkreeft.nl
Website: bouwbedrijfkreeft.nl
Locatie
Beelden

Bouwbedrijf Kreeft

Bouw en onderhoud sinds 1896

De scharen van een kreeft variëren in vorm, grootte en functie; de één voor de grove klussen, de ander voor het fijnere werk. Multifunctioneel dus: veelzijdig en flexibel. Net als wij bij bouwbedrijf Kreeft, waar we klant- service- en toekomstgericht bouwen, verbouwen, restaureren en onderhouden. Bouwen aan morgen, ben jij geknipt voor deze uitdaging? Bekijk onze vacatures, solliciteer en kom werken bij Kreeft.

Omdat wij vanuit een toekomstbewuste visie onze verantwoordelijkheid willen nemen, proberen wij een voortrekkersrol te vervullen op het gebied van duurzaamheid en circulair bouwen. Bijvoorbeeld door onze kennis met de branche te delen, hen te inspireren en zo samen, als keten- en regiopartners, optimale duurzaamheidseffecten te stimuleren. Meer weten? Of bespreken wat wij op dit gebied voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op.

Als (h)echt Edes bedrijf zijn wij regionaal betrokken. Een verantwoorde omgang met onze medemensen en de omgeving waar wij werken hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Zo hebben wij met het oog op social return continu een aantal medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk. Daarnaast vervullen wij onze maatschappelijke rol in de regio als bestuurslid en/of (hoofd)sponsor van verschillende maatschappelijke, culturele en recreatieve activiteiten, en zijn wij initiatiefnemer van de jaarlijkse Kreeft Hike & Bike voor een goed doel.

 

Video

Gerelateerde artikelen