Adres
Hoogstraat 21
5469 EL, Erp
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 088 47 86 783
E-mail: info@grunsvengroep.nl
Website: www.grunsvengroep.nl
Locatie
Beelden

Bouwbedrijf van Grunsven

Gedreven, professioneel, flexibel en betrouwbaar

Gedreven, professioneel, flexibel en betrouwbaar: kenmerken van de Van Grunsven Groep. Een bouw- en ontwikkelingsonderneming met vestigingen in Erp en Nijmegen, met al meer dan 50 jaar ervaring. Een veelzijdige bouwer die op alle vraagstukken van opdrachtgevers het antwoord wil geven: ‘dat kan.’

In de loop der jaren is er een rijke ervaring ontstaan in het realiseren van alle soorten bouwwerken van uiteenlopende omvang en complexiteit, met daarbij altijd als doelstelling: het realiseren van een kwaliteitsproject. Want Van Grunsven onderscheidt zich graag door doorlopend aandacht te vragen voor kwaliteit en kwaliteitsverbetering. Zowel regionaal als landelijk zijn onze beide vestigingen actief op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, herontwikkeling en het in eigen beheer ontwikkelen van locaties. Dit kan woningen betreffen, maar ook kantoren, supermarkten of retail- en zorgvraagstukken.

Onze medewerkers zijn onze kracht en maken wie we zijn. Ze hebben een (historisch) opgebouwde expertise die dagelijks raad en daad brengt. Betrokken, enthousiast, kritisch en loyaal. Wij zijn er trots op dat veel van ‘onze mensen’ ons jaren trouwe dienst bewijzen en we hierdoor de kennis in ‘eigen huis’ houden. Kennis die wij overdragen aan de jeugd, aangezien we ook een erkend leerbedrijf zijn. Zowel MBO als HBO studenten zijn bij ons van harte welkom, zowel op onze bouw- / werkplaats en het kantoor. Bij alle projecten hechten wij grote waarde aan een duurzame samenwerking met opdrachtgevers (via aanbesteding of via samenwerking in een bouwteam) waarbij ‘ontzorgen’, betrouwbaarheid en dienstbaarheid, in alle stadia, zeer hoog in het vaandel staan. Door goede communicatie en openheid naar de opdrachtgever zijn wij in staat om, op basis van vertrouwen en wederzijds respect, een langdurige relatie in stand te houden.

Wij realiseren elk project volgens de contractstukken, waarbij we de vereiste kwaliteitsniveaus bereiken door standaard te voldoen aan de gestelde eisen en richtlijnen. De certificeringen waar wij over beschikken zijn objectief en onafhankelijk getoetst en tonen aan dat de diensten die wij opdrachtgevers bieden, zekerheid geven op de vlakken Kwaliteit, Veiligheid, Duurzaamheid en Integriteit. We beschikken over de NEN-EN-ISO 9001 en 14001 certificering, VCA **, FSC® License Code FSC-C095308, SBB Leerbedrijf en SH&M Leerbedrijf certificaat. Op aanvraag is desgewenst een kopie van het milieubeleid verkrijgbaar. U kunt bij ons rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding, terwijl onze eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid onverminderd hoog zijn en blijven.

Video

Gerelateerde artikelen