Adres
Edisonstraat 60
4816 AX, Breda
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 076 - 2092000
E-mail: info@bbvrolijk.nl
Website: bbvrolijk.nl/
Locatie
Beelden

Bouwbedrijf Vrolijk

Innovatief Bouwen

Bij Bouwbedrijf Vrolijk is uw initiatief in goede handen. Wij hebben alle kennis in huis om uw idee een vaste vorm te geven. Dit doen we met een op elkaar ingespeeld team wat de woon- of werkomgeving kan realiseren waar u zich thuis voelt.

Bouwbedrijf Vrolijk staat voor innovatief, betrokken en klantgericht bouwen. Het bouwbedrijf heeft een platte organisatie met korte lijnen en snelle reactietijden, met een oplossings- en resultaatgericht team van aanpakkers en doorpakkers. Het bedrijf is van alle markten thuis, maar de focus verschuift steeds meer naar de utiliteitsbouw, waaronder de specialismen logistiek vastgoed, bedrijfsverzamelgebouwen en leisure. Binnen onze meest recente opleveringen bevinden zich distributiecentra, fabriekshallen, ,koel-en vrieshuizen en een bioscoop. Het kenmerkt de veelzijdigheid van Bouwbedrijf Vrolijk waar uw idee onze prioriteit heeft.

Slimme oplossingen en in alles meedenken, zodat dat de klant een vlekkeloos proces meemaakt. Dat is in grote lijnen waardoor wij een landelijke speler zijn geworden. Regionaal blijven wij onze stempel drukken door de bouw van de identiteitswaarde van ieder mkb-bedrijf, namelijk het bedrijfspand.

We hebben veel langdurige relaties / onderaannemers waarmee wij werken, dit is naar onze mening het meest efficiënt en effectief. We zijn vaak met deze partners betrokken in een bouwteam en kunnen hierin het verschil maken in de planning, constructie, materiaalkeuze en andere bouwtechnische vraagstukken. Uiteindelijk kunnen we richting de klant het beste advies uitspreken wat benodigd is om de bouw te realiseren.

Bouwbedrijf Vrolijk is ISO gecertificeerd. Dit geldt zowel voor ISO 9001:2008 als VCA** en ISO 9001 en 14001. Door middel van deze certificering dragen wij als bouwbedrijf aandachtig bij aan een goed milieumanagementsysteem.

Sinds 2009 werkt Bouwbedrijf Vrolijk op een zo duurzaam mogelijke manier. De grote doelstelling daarbij is de CO2-uitstoot te minimaliseren. Aan deze overeengekomen kwaliteitsafspraken hebben onze vakkundige medewerkers en directie zich middels het KAM-management systeem geconformeerd.

Video

Gerelateerde artikelen