Adres
Merwedestraat 86
3313 CS, Dordrecht
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 088 – 616 25 00
E-mail: info@constructif.nl
Website: constructif.nl
Locatie
Beelden

Constructif

Bouwen aan tevredenheid

Constructif renoveert, verbouwt, transformeert, verduurzaamt en onderhoudt bestaand vastgoed voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. We zijn sterk in het efficiënt organiseren van beheer en onderhoud van (huur-)woningen. Maar we zijn minstens zo ervaren in het verbouwen, renoveren en transformeren van bestaand vastgoed, zoals kantoren, onderwijsgebouwen en dergelijke.

De naam Constructif stamt van het Engelse ‘constructive’, wat constructief, opbouwend en dragend betekent. Een naam die dus precies past bij ons oplossingsgerichte karakter. De ‘if’ in Constructif kun je ook lezen als ‘als’. Pas als alles solide, dragend en constructief is, zit je goed. Met andere woorden: als het Constructif is, is het goed.

Vanuit ons hoofdkantoor in Dordrecht en vestigingen in Rotterdam, Zoetermeer, Amsterdam, Den Bosch en Rijen werken we voor woningbouwcorporaties, vastgoedeigenaren, zorg- en opleidingsinstellingen, banken, ziekenhuizen, (semi-)overheden, projectontwikkelaars en meer.

Constructif is een totaalontzorger, rendementsdenker, solide partner, expert en innovator. Kortom, een partner waarop onze klanten en hun klanten, onze leveranciers, collega’s en medewerkers kunnen (ver)bouwen.

De bouwsector verandert en kent grote uitdagingen op het gebied van verduurzaming en energietransitie. Met onze grensverleggende creativiteit vinden we altijd een weg om eventuele obstakels heen. Samenwerken met medewerkers, bewoners, gebruikers, eigenaren en partners is hierbij essentieel. We willen – nu en in de toekomst – verbindingen blijven leggen om niet alleen voor, maar vooral met mensen te bouwen. We leveren een positieve, duurzame en innovatieve bijdrage aan de dagelijkse leefomgeving van de eindgebruikers. Als totaalontzorger creëren we meerwaarde tijdens de hele levenscyclus van een gebouw of woning. Dat doen wij door mee te denken, vooruit te kijken en onze verantwoordelijkheid te nemen. Constructif biedt kwaliteit op basis van drie kernwaarden: realiserend vermogen, grensverleggend innovatief en gedeelde kennisontwikkeling. Deze kernwaarden zijn kenmerkend voor al onze medewerkers en vormen een belangrijk onderdeel van onze missie en visie.

 

Video

Gerelateerde artikelen