Adres
Postbus 93097
2509 AB, Den Haag
Nederland
ContactgegevensTelefoon: +31 (0)70 - 3010642
E-mail: verkoop@demercuur.nl
Website: www.demercuur.nl
Beelden

De Mercuur b.v.

Actuele en betrouwbare bouwberichten

De Mercuur is een familiebedrijf en al meer dan 100 jaar kwaliteitsleverancier van bouw­be­richten. De bouw­be­richten zijn vroegtijdig, betrouwbaar en bevatten uit­gebreid nieuws over actuele bouw­pro­jecten in verschillende planfasen. Al ge­ne­ra­ties lang staat ons team garant voor pro­fes­sio­naliteit en een klantgerichte benadering.

Missie

Onze klanten voorzien van actuele en waardevolle projectinformatie welke actief bijdraagt om de kansen die de bouwsector hen biedt optimaal te onderkennen. Dit met het doel om deel te kunnen nemen in nieuwe projecten en daarmee het verkoopsucces te optimaliseren.

Visie

Door onze rijke online-bouwberichtendatabase wekelijks te vernieuwen en te updaten met uitgebreide projectinformatie bieden wij onze klanten een krachtig hulpmiddel om al in een vroeg stadium in contact te komen met potentiële opdrachtgevers.

Bouwberichten

KIES VOOR KWALITATIEF DE BESTE BOUWBERICHTEN

De Mercuur verstrekt via haar online bouwberichten database projectinformatie over utiliteits- en woningbouw projecten in Nederland. In het kort, een bouwbericht levert u gedetailleerde informatie over een bepaald type project met uitgewerkte contactgegevens van marktpartijen die actief zijn in het bouwproject. De online bouwberichten kunnen worden gebruikt om bouwproject leads te genereren en zijn om die reden een waardevolle aanvulling voor het acquisitie proces.

Met de actuele projectinformatie die De Mercuur aan haar abonnees verstrekt zijn die hun concurrenten regelmatig een stap voor. Dit heeft een gunstig effect op de verkoopkansen in de markt.

Voor vele bedrijven is om die reden De Mercuur Bouwberichten een onmisbare bron voor de sales en marketing afdeling geworden.

Gerelateerde artikelen