Adres
't Vaartland 8
2821 LH, Stolwijk
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0182341741
Website: www.devriesverburg.nl/
Locatie
Beelden

De Vries en Verburg

Bouwen op karakter

Samen bouwen wij de toekomst. Wij geloven dat onze keuzes van vandaag een fundamentele invloed hebben op de manier hoe wij - en onze kinderen - in de toekomst wonen, werken en leven. De leefsituatie op aarde verslechtert en de grondstoffen raken op. Ons streven is eraan bij te dragen dat de aarde ook voor de toekomstige generatie leefbaar blijft. Daarom passen wij bewust duurzame oplossingen toe bij onze projecten. Dit doen we ook door structureel te investeren in mensen, kennis, innovatie en ICT.

Samen met onze medewerkers en partners, ontzorgen wij onze klanten volledig. Wij willen niet de grootste, maar wel de best gewaardeerde en meest voortvarende en duurzame partner in ontwikkelen en bouwen van Nederland zijn. Deze visie brengen wij in praktijk door naar onze medewerkers toe een inspirerende en dynamische werkgever te zijn. Wij binden hen aan ons door uitdagende projecten te realiseren met goede arbeidsvoorwaarden. In deze projecten kunnen zij hun expertise en liefde voor het vak en ondernemerschap leggen.

Via een directe en open dialoog ontwikkelen wij met onze klanten en partners toekomstbestendige gebouwen. Aan de hand van de volgende waarden streven wij ernaar dit te bereiken: Betrokken: Wij ontzorgen u volledig wat betreft uw huisvestingsvraag. Van ontwikkelen en bouwen tot meerjarig onderhoud. Samen met u en onze partners maken wij ons projectvoorstel inzichtelijk en realiseren deze conform gemaakte afspraken. Zo streven we ernaar een waardevolle relatie op te bouwen. Veilig: Onze medewerkers en die van onze partners zijn ons belangrijkste kapitaal. Daarom zijn veiligheid en gezonde arbeidsomstandigheden absolute basisvoorwaarden om goed te kunnen werken. Kwaliteit: Onze hoge kwaliteit is terug te zien in onze mensen, processen, materialen en daarmee in de gebouwen die wij realiseren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook een groot onderdeel van onze missie. Verburg Charity Foundation is hier een onderdeel van.

Video

Gerelateerde artikelen