Adres
Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG, Sneek
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0515 - 42 99 99
E-mail: info@frisobouwgroep.nl
Website: frisobouwgroep.nl/
Locatie
Beelden

Friso Bouwgroep

Veelzijdig vakmanschap

Friso gaat voor het beste eindproduct. Dat doen we door een goede interne samenwerking, het meten van klanttevredenheid en het bijsturen waar nodig. Het kan altijd nóg beter, daar zijn we van overtuigd. Daarom blijven we onze bedrijfsprocessen optimaliseren. Dit kan door innovatie en het toepassen van nieuwe producten, het vergroten van de kennis van onze medewerkers en het aanpassen van werkprocessen.

Natuurlijk zijn onze opdrachtgevers, partners en de omgeving in een bouwproces daarbij van groot belang. Juist door de vragen, klachten en tips die wij krijgen kunnen we op tijd signaleren waar het beter kan. Kwaliteit leveren doen we ook door alleen te werken met eigen medewerkers. Medewerkers waarvan we weten wat we eraan hebben en die van ons alle vertrouwen krijgen om hun werk op hun manier te doen.

Friso werkt veilig. Altijd! Een veilige, gezonde en plezierige werkplek voor iedereen die voor ons werkt; ook onze onder- en nevenaannemers dus, dat is waar we voor gaan. Zo kunt u erop vertrouwen dat er op al onze bouwplaatsen veilig gewerkt wordt. Samen met onze projectpartners stemmen we het beoogde veiligheidsniveau af. Elke medewerker is onderdeel van een team dat streeft naar nul ongevallen. Daar leveren al onze medewerkers aan bij. We zijn proactief. Dat betekent dat we zelf initiatief nemen en de voortrekkersrol op ons nemen als het gaat om veiligheid op onze bouwplaatsen.

Friso Bouwgroep is een groot bouwbedrijf met maar liefst zeven vestigingen in de provincies Friesland, Groningen, Flevoland en Gelderland. Bij de diverse vestigingen van Friso Bouwgroep werken ruim 550 medewerkers. Friso is een bedrijf met een orderportefeuille die bestaat uit tal van disciplines en uiteenlopende projecten. Door de krachten en kennis van de verschillende bedrijfsonderdelen te bundelen is Friso in staat snel en vakkundig te werken. De basis die 75 jaar geleden werd gelegd in een periode waarin snel schakelen en samenwerken geboden was, geldt nu nog steeds.

Video

Gerelateerde artikelen