Adres
Spoelstraat 8-10
8281 JT, Genemuiden
Nederland
Locatie
Beelden

Groothuis Bouwgroep

Onze inzet gaat verder

Ondernemerschap is voor ons rentmeesterschap. Wij realiseren vastgoedoplossingen voor nu én voor later en dragen bij aan een duurzame leefomgeving. Dit betekent voor ons samen met opdrachtgevers en gebruikers verder kijken, verder denken en verder zijn. ‘Onze inzet gaat verder’ is dan ook de belofte die wij doen aan onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere samenwerkingspartners.

Maar waar bestaat die inzet uit? En wat houdt ‘verder gaan’ in?

Onze inzet bestaat uit:

  • Verantwoordelijkheid
  • Aandacht
  • Menselijkheid
  • Ambitie
  • Daadkracht
  • Professionaliteit

Dat is waar het bij ons om draait!

De impact die onze manier van leven op de wereld heeft, is groot. Daarom vinden wij het vanzelfsprekend dat wij duurzaam bouwen, grondstoffen hergebruiken, energieneutraal zijn en voortdurend onze voetafdruk verkleinen. Als je je werk goed wilt doen, dan zal je je volle aandacht moeten hebben bij de dingen die je doet. Zo voorkom je onnodige fouten, zo zie je niemand over het hoofd en houd je altijd je doel voor ogen. ‘Bij ons draait alles om mensen’ is een veel gehoorde kreet. Dit geldt ook voor ons. En dat is ook logisch. Onze opdrachtgevers zijn mensen. Wat we doen, doen we voor mensen. Ons bedrijf bestaat uit mensen. Dus het is logisch ‘dat de mens’ in ons bedrijf een centrale plek inneemt. We leren van het verleden, we leven in het nu, maar we zijn altijd op weg naar morgen. De toekomst maakt vandaag niet minder belangrijk, maar die toekomst bepaalt wel welke stappen je vandaag gaat nemen. Zo zien wij het. Dat is onze vooruitziende blik. Op een bouwbedrijf moet je kunnen bouwen. Daar werken aanpakkers. Vrouwen en mannen die hun steentje bijdragen en een stapje verder zetten als dat nodig is. Dit is wat je verwacht en dat is wat wij waarmaken.

Wij zijn een bouwbedrijf. We zijn zelfs een bijzonder professioneel bouwbedrijf. Dit houdt in dat je van ons alle kennis, kunde, service, vaardigheid en kwaliteit mag verwachten die hoort bij een professionele organisatie. Onze inzet gaat verder in het oplossen van de problemen bij de klanten. Door onze flexibele houding weten we in te spelen op de behoefte van de klanten, waarbij we gelijktijdig het proces scherp blijven bewaken en hierover blijven communiceren.

Video

Gerelateerde artikelen