Adres
Dorpenbaan 8
5121 DG, Rijen
Nederland
Locatie
Beelden

Haagh Protection BV

Next level safety

Haagh Protection BV is sinds 1981 actief op het gebied van veilig werken en heeft een productprogramma opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten. De producten voldoen aan en zijn gecertificeerd volgens geldende normeringen en zijn toepasbaar in elke industriële en logistieke omgeving.

VARIOGATE® :
De VARIOGATE® is een sluis die zich over de goederen heen kantelt of er omheen beweegt en die dient ter bescherming van mensen die zich in de buurt van opsteekpunten in etages bevinden. Doordat de VARIOGATE® een barrière vormt tussen enerzijds de medewerkers op de etage en anderzijds de lading van de heftruck of hefmechaniek beneden, wordt letsel aan personen voorkomen. Tevens kunnen door de VARIOGATE® geen goederen meer naar beneden vallen en zo letsel veroorzaken bij passanten, of schade toebrengen aan goederen op de begane grond. Voortaan zijn opsteekopeningen en pallet opzetplaatsen op entresols of mezzanine etages voortaan optimaal beschermd. Een VARIOGATE® van Haagh Protection zorgt ervoor dat een opsteekpunt nooit meer onbedoeld ‘open’ staat. Voor onze VARIOGATE® toestellen zijn TUV Typekeuringen beschikbaar.

VIGIL ANTSLIP:
Haagh Protection biedt verschillende hoogwaardige antislip oplossingen om glij- en valpartijen te voorkomen. Vigil Antislip voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en heeft zich in vele omstandigheden reeds bewezen. Zo wordt Vigil antislip geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie maar gaat dit materiaal in de praktijk veel en veel langer mee. Wat de VIGIL antislip elementen uniek maakt, is de combinatie van eenvoudig reinigen, de uitstekende chemische bestendigheid en de hoge mechanische belastbaarheid. Haagh Protection levert VIGIL-antislip in drie gradaties waarvan de karakteristieken zijn toegespitst op de mate van vervuiling en specifieke omstandigheden.

Vigil antislip elementen zijn toepasbaar in de meest veeleisende omgevingen zoals zware industrie, logistiek en offshore en bestand tegen de meest extreme omstandigheden.

Video

Gerelateerde artikelen