Adres
De Weel 13
4306 NV, Nieuwerkerk
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0111 641 333
E-mail: info@hansestaalbouw.nl
Website: www.hansestaalbouw.nl/
Locatie
Beelden

Hanse staalbouw

Dé staalbouwers uit Zeeland!

Hanse Staalbouw wil een toonaangevend bedrijf zijn, sterk in alles wat te maken heeft met staalbouw in de ruimste zin van het woord. Ook willen wij een actieve bijdrage leveren op de renovatiemarkt. Door onze jarenlange ervaring en de inzet van gemotiveerde werknemers kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van deskundig advies-op-maat, in de toekomst zal dit meer en meer van belang zijn.

Als familiebedrijf staat Hanse Staalbouw bekend om de hoge klanttevredenheid, betrouwbaarheid en flexibele instelling. Wim de Jonge is als eigenaar inmiddels ruim 40 jaar actief binnen het bedrijf. In de afgelopen periode is ook de nieuwe familiegeneratie aangetreden om in de toekomst het stokje over te nemen. Hanse Staalbouw is uitgegroeid tot een professionele organisatie met een solide financiële basis. In 2017 werd Hanse Staalbouw door Dun & Bradstreed als D&B Rating 1-bedrijf geregistreerd (de hoogste kredietwaardigheidsklasse).

De ontwikkelingen in de staalbouwbranche staan niet stil en wij ook niet! Om ons blijvend te professionaliseren en de kwaliteit van ons werk hoog te houden volgen de medewerkers van Hanse Staalbouw deze ontwikkelingen op de voet. En, daar waar mogelijk, certificeren we ons voor uiteenlopende zaken. Ook zien we hierin onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en stellen we ons beschikbaar als leer- en stagebedrijf.

Door een goede voorbereiding in de tekenkamer, op de werkvoorbereiding en in de productiehal, worden fouten in de productie tot een minimum beperkt, kan er uiterst efficiënt worden gewerkt en kunnen projecten in een relatief korte tijd worden gerealiseerd.Onze montageafdeling bestaat uit VCA**-gecertificeerd personeel, daarnaast is een groot deel gecertificeerd voor dak- en gevelmontage.

Video

Gerelateerde artikelen