Adres
Touwslager 2
5253 RK, Nieuwkuijk
Nederland
ContactgegevensTelefoon: (088) 205 34 00
E-mail: info@hercuton.jajo.com
Website: www.hercuton.nl/
Locatie
Beelden

Hercuton

Totaalaanbieder in turn-key bedrijfshuisvesting

Bij Hercuton geloven we in conceptmatig bouwen, in LEGOlisering. Bij elk project opnieuw het wiel uitvinden? Daar doen we niet aan. Wij beloven u te bouwen met voorsprong en om dat te realiseren, verleggen wij continu onze grenzen.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van turn-key bedrijfshuisvesting in prefab beton. Onze kracht ligt enerzijds in ons unieke betonbouwconcept en anderzijds in het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers. Met onze “slim vanaf het begin” aanpak bieden wij u drie zekerheden: planningszekerheid, productzekerheid en vroegtijdige budgetzekerheid!

Hercuton neemt de verantwoording voor uw héle bouwtraject. Van locatiekeuze en eerste schets tot en met sleutelklare oplevering én nazorg. Want ook na oplevering van uw prachtige pand blijven wij u ontzorgen. Ons motto is namelijk dat uw gebouw ook “ons” gebouw is. Na oplevering van uw nieuwbouw staat ServicebouwPlus voor uw klaar. Ontstaan als serviceafdeling van Hercuton en inmiddels gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van opdrachtgevers door het bieden van totaaloplossingen voor onderhoud, renovatie en verbouwingen. Met onze bedrijfspanden helpen wij u dus blijvend op voorsprong. Op het gebied van duurzaamheid, kostenbesparing, efficiency, onderhoud, uitstraling én waardebehoud.

Video

Gerelateerde artikelen