Adres
James Wattlaan 21
5151 DP, Drunen
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0416374925
E-mail: info@jmvandelft.nl
Website: jmvandelft.nl/
Locatie
Beelden

JM van Delft & Zn

Gevelbouwers sinds 1907

Wij zijn een toonaangevend familiebedrijf sinds 1907. Wij leveren ramen, deuren en gevels van aluminium, staal en RVS. In heel Nederland, en soms daarbuiten. We doen dat op een persoonlijke, gedurfde, gedegen en betrokken manier; al meer dan 100 jaar. Met trots voeren wij dan ook ons predicaat "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier"​. We zijn in álles een partner: de relatie met de klant, met de leverancier en met onze medewerkers staat altijd centraal. Wij zijn pas tevreden, als onze klanten tevreden zijn. JM van Delft & zn is hofleverancier; op de eerste plaats omdat wij meer dan 100 jaar bestaan, maar ook omdat wij al onze klanten als koningen of koninginnen behandelen.

Van Mossel Automotive werkt bij nieuw- en verbouw vaak met vaste leveranciers. Zo werd gevelbouwer. JM van Delft & zn. uit Drunen gevraagd de stalen kozijnen en de aluminium vliesgevel te leveren en monteren. “Wij richten ons op lange termijnrelaties met leveranciers en klanten”, vertelt Danny van Spaandonk, projectleider bij JM van Delft & zn. “Dan is het altijd een eer wanneer je wederom wordt gevraagd om je kennis en ervaring in te zetten bij een nieuw project. Voor dit project leveren wij naast de aluminium vliesgevel ook brandwerende stalen kozijnen. Daarvoor zijn kant-en-klare sparingen gemaakt in de muren. Ons montageteam kan de kozijnen hierdoor direct monteren, wat ons werk ook weer gemakkelijker maakt.”

Optimaal resultaat
De samenwerking met bouwbedrijf Kooi Appingedam en andere betrokkenen verloopt goed. Dat moet ook wel als je uit Drunen komt en in Groningen werkt. “Gezien de afstand is het belangrijk zaken secuur voor te bereiden en goed met elkaar te communiceren. Want je bent niet in een paar minuten op de bouwplaats. Met het hele team proberen wij hier constant mee bezig te zijn voor een zo optimaal mogelijk resultaat.”

Video

Gerelateerde artikelen