Adres
Tweelingenlaan 144
7324 BP, Apeldoorn
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 055 368 91 91
E-mail: info@kim-nederland.nl
Website: www.kim-nederland.nl
Locatie
Beelden

KIM Nederland

Dé specialist in de bouw van geconditioneerde ruimtes

Als onderneming staan wij voor de kwaliteit van ons product; het totaal aan adviezen, toegepaste materialen en uitgevoerde werkzaamheden. Die kwaliteit kunnen wij garanderen door een afgewogen combinatie van eersteklas montage- en isolatiemateriaal en gekwalificeerde medewerkers. De materialen waarmee wij werken zijn uitsluitend afkomstig van gerenommeerde toeleveranciers.

Onze mensen zijn goed opgeleid. In ons familiebedrijf vormen zij een hechte, zeer gemotiveerde club met grote betrokkenheid bij de onderneming en het eigen product. Dàt is het K.I.M. Concept.

Binnen het K.I.M. Concept zijn alle werkfasen geprofessionaliseerd met positieve gevolgen voor de effectiviteit: de werkvoorbereiding, het projectmanagement, maar vooral de kwaliteitscontrole en de communicatie. Het accent is komen te liggen op een perfecte voorbereiding, waarbij problemen worden uitgesloten voordat ze zich aandienen. Ook hanteren wij korte communicatielijnen naar de klant, de toeleveranciers en de projectmanagers in de bouw. K.I.M. Nederland levert extra kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Voorop staan flexibiliteit en meedenken met de klant en zijn belangen. Hand in hand met een maximale prestatie op de bouwplaats met een minimum aantal mensen. In samenwerking met architecten en u als opdrachtgever zijn wij in staat om een economisch, logistiek en veterinair ontwerp te realiseren. Door onze knowhow en ervaring in dampdiffusie en thermisch bouwen te combineren met de gestelde overheidseisen (brandwerendheids- en veterinaire eisen), is K.I.M. Nederland uw ideale partner om, in een zo vroeg mogelijk stadium, bij uw bouwplannen te betrekken. Het vanuit deze ervaring uitdetailleren, tekenen van projecten en meedenken met de klant leidt tot een hoge mate van efficiency op de bouw. En dat resulteert in een eindproduct van onbetwistbaar hoge kwaliteit.

Bij K.I.M. Nederland staat klantgericht denken en doen voorop. De combinatie van hoogwaardige materialen en vakbekwaam, gemotiveerd personeel leidt tot een kwalitatief optimaal eindproduct. Wij voelen ons zeer betrokken bij het ontwerp, de constructie en de uitvoering, wat ondermeer wordt gekenmerkt door een grote flexibiliteit in het inspelen op uw wensen. Onze knowhow en ervaring stellen ons in staat om aanzienlijke toegevoegde waarde aan zowel het concept als het ontwerp te leveren. Waaronder deskundige adviezen gebaseerd op onze omvangrijke en actuele marktkennis. Al deze elementen samen maken van K.I.M. Nederland uw betrouwbare bouwpartner. De kwaliteit van een goed product gaat verloren indien het wordt aangebracht door verkeerde handen. Vandaar dat K.I.M. Nederland voor de montage uitsluitend eigen mensen inzet. Onze vakbekwame, gemotiveerde en VCA-gecertificeerde medewerkers kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Video

Gerelateerde artikelen