Adres
Irenelaan 8
6130 AB, Sittard
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 088-4516900
E-mail: laudy@laudybouw.nl
Website: www.laudybouw.nl
Locatie
Beelden

Laudy Bouw & Ontwikkeling

Gebouwd voor Gezonde Condities

Wij zijn Laudy Bouw & Ontwikkeling, maar noem ons gerust Laudy. Laudy is een kerngezond, Limburgs bouwbedrijf. Wij brengen al ruim 165 jaar uitdagende bouwprojecten tot een goed einde, met ons bekende enthousiasme en vakmanschap.

Laudy is gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen, onderhouden en restaureren van hoogwaardig vastgoed en wij zijn actief in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Onze projecten komt u voornamelijk in Limburg tegen. Hier voelen wij ons als een vis in het water: wij begrijpen de Limburgse cultuur en spreken de taal.

Laudy is een dochteronderneming van Ballast Nedam en is eigendom van Renaissance Construction, een uiterst stabiele wereldspeler in de bouwwereld met een indrukwekkend track record. Wij staan dus tot aan onze knieën in de Limburgse klei (of löss, zo u wilt), maar hebben wel de financiële slagkracht van een wereldspeler. Een ijzersterke combinatie.

Als bouwer zijn wij medevormgever van onze samenleving. Het is onze missie om bij te dragen aan een blijvend gezonde werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers en medewerkers. In onze visie is gezond blijven wonen en werken essentieel voor de kwaliteit van het leven en daarmee de toekomst van Limburg. Wij willen daarom met innovatieve diensten en producten bijdragen aan de best mogelijke condities voor mens, milieu en samenleving. Laudy is gebouwd voor gezonde condities!

Laudy Vastgoedontwikkeling, een zusterbedrijf van Laudy Bouw & Ontwikkeling, beschikt over een team met experts op het gebied van projectontwikkeling. Zowel op het gebied van nieuwbouw als herbestemming van bestaand vastgoed. Het zijn experts die beschikken over actuele marktkennis, creatief zijn, verstand hebben van de financiële en bouwkundige kant van vastgoed en een voortdurende focus op kansen hebben.

Dit team (her)ontwikkelt woningen en utiliteitsgebouwen voor eigen rekening en risico in de provincie Limburg. Daarnaast werkt Laudy Vastgoedontwikkeling ook samen met externe ontwikkelaars en woningcorporaties door risicodragend te participeren in ontwikkelingen.

Video

Gerelateerde artikelen