Adres
Marssteden 200
7500 DE, Enschede
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0534358814
E-mail: info@systabo.nl
Website: www.systabo.nl/
Locatie
Beelden

Systabo BV

Systeembouw in bedrijfshuisvesting

VolkerWessels is de handelsnaam van Koninklijke VolkerWessels NV. VolkerWessels telt circa 16.000 medewerkers verdeeld over 120 werkmaatschappijen, gevestigd in 4 landen: Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Noord Amerika. VolkerWessels is actief op het gebied van wonen, werken en mobiliteit. De kracht van VolkerWessels ligt onder andere in de uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines, de samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten, een goede geografische spreiding van bedrijven, een solide financiële positie en gemotiveerde en deskundige medewerkers. Eén van de nieuwste innovaties van VolkerWessels is MorgenWonen. MorgenWonen is dé nieuwe standaard in ontwikkelen en bouwen. Binnen één dag wordt een woning in elkaar gezet. Van een leeg stuk grond naar een volledige woning, VolkerWessels maakt het waar.

Systabo is een onderdeel van VolkerWessels. We hebben ons volledig gespecialiseerd in systeembouw voor bedrijfshuisvestingen. Hierbij zijn we partner voor toplocaties, integraal ontwerp, financiering, bouw, onderhoud en herbestemming. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, betrouwbaarheid, flexibiliteit, klantgerichtheid en kwaliteit. We denken en bouwen in systemen. Hierdoor zijn we in staat om snel, efficiënt en duurzaam huisvestingsoplossingen aan te bieden. Onze missie en visie is een reis, geen eindbestemming. Wij zijn ervan overtuigd dat we door middel van innovaties de kwaliteit van bedrijfsgebouwen en het werkgenot van mensen kunnen blijven verbeteren. Om dit te realiseren richten we ons met name op continue verbeteringen in producten, processen, financiering en duurzaamheid. De snelheid van handelen, van ontwerp tot oplevering, is onze sleutel tot succes.

Ons belangrijkste element in het deelgebied markt is innovatie. Wij zijn ervan overtuigd dat we door middel van vernieuwingen de kwaliteit van bedrijfsgebouwen en het werkgenot van mensen kunnen blijven verbeteren. Om dit te realiseren richten we ons met name op continue verbeteringen in producten, processen, financiering en duurzaamheid. Bekijk onze laatste innovaties. We beseffen dat deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers de basis zijn voor succes. Om die kundigheid en motivatie op een hoog niveau te houden, maakt Systabo gebruik van de VolkerWessels Academy. Deze opleiding biedt programma’s voor medewerkers aan, zodat zij zich continu kunnen blijven ontwikkelen. Daarmee blijven zij ook aan hun eigen toekomst bouwen. Voor het overbrengen van de kennis en kunde van bouwplaatsmedewerkers heeft Systabo enkele leermeesters in dienst en is Systabo een gecertificeerd bedrijf voor leerling-bouwplaats. Binnen VolkerWessels is een duurzaamheidsbeleid ontwikkeld waarbij Systabo zich aansluit. Elk jaar worden er nieuwe subdoelstellingen voor Systabo geformuleerd, waarbij er gestuurd wordt op het continu verbeteren van de milieuprestaties. Ook is Systabo gecertificeerd voor ISO14001. We zijn onderdeel van de samenleving. Daarbij past dat we ook verbinding maken met de partijen in die samenleving. Systabo werkt samen met regionale onderwijsinstellingen voor een goede afstemming tussen onderwijs en bedrijfsleven. Daarnaast tonen we maatschappelijke betrokkenheid door ons sponsor- en donatiebeleid, waarbij de actieve betrokkenheid van onze medewerkers centraal staat.

Video

Gerelateerde artikelen