Adres
Industrieweg 46
5422 VK, Gemert
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0492 213 018
E-mail: info@unibouw.eu
Website: www.unibouw.eu
Locatie
Beelden

Unibouw

Het bouwbedrijf voor bedrijfshuisvesting

Unibouw biedt kwalitatieve totaalconcepten voor de bouw van bedrijfshuisvesting. Hierbij profiteer jij als ondernemer van een doeltreffende en professionele full-service aanpak.

Een goede bedrijfshuisvesting dient twee doelen: het draagt bij aan een duurzaam bedrijfsresultaat en biedt jouw medewerkers de beste werkomgeving. Als familiebedrijf dat al jaren deel uitmaakt van het Brabantse ondernemersveld geloven wij als geen ander in de kracht van mensen als bouwstenen van succes. In een goed bedrijfspand werken gelukkige, gezonde en productieve mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit zich vertaalt in een gezond bedrijf.

Het is dan ook de missie van onze één voor één bevlogen collega’s om voor jou de optimale bedrijfshuisvesting met de juiste uitstraling te realiseren. Daarom vinden wij het belangrijk om de behoefte van onze opdrachtgever, nu en in de toekomst, te doorgronden.

Wij bouwen aan langetermijnrelaties in de vorm van partnerships. Inhoudelijk betrokken zijn, kennis en ervaring benutten; wij doen er alles aan om (kosten)efficiënte kwaliteitsoplossingen te bieden. Daarbij steken wij de handen graag uit de mouwen. We zijn aanpakkers met een no-nonsense mentaliteit. Wij staan met beide benen op Gemertse grond, communiceren duidelijk, zijn transparant en als er problemen zijn dan lossen we deze samen op. Opdrachtgevers waarderen ons om onze betrokkenheid, flexibiliteit, specialistische kennis en persoonlijke benadering.

Duurzame energie en duurzaam bouwen is de laatste jaren een belangrijk topic. De voorkeur gaat vaker uit naar investeringen in duurzame producten en grondstoffen. Niet alleen particulieren moeten hun verantwoordelijkheid nemen. Bedrijven en met name in de bouwsector kunnen een groot verschil maken. Het energieakkoord van 2013 is daar een mooi voorbeeld van. In September 2013 besloot de Nederlandse overheid met ruim 40 organisaties de handtekening te zetten onder het energieakkoord. Dit is een stap in de goede richting als het gaat om duurzaam bouwen. Hierin is namelijk afgesproken dat in 2050 de volledige gebouwde omgeving energieneutraal zal zijn. Daar zijn we nog lang niet, dat begrijpen we bij Unibouw ook. Daarom doen wij alles wat we kunnen met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen om ons steentje bij te dragen aan het realiseren van dit akkoord. Voor een veilige, productieve werkomgeving waar mensen gelukkig kunnen werken die toekomstbestendig is met respect voor ons milieu. Mensen zijn immers de meest waardevolle aanwinst van een onderneming, en dat moeten we koesteren.

Video

Gerelateerde artikelen