Adres
Aartsdijkweg 1
2676 LE, Maasdijk
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0174 - 522 300
E-mail: info@vmierlo.nl
Website: www.vmierlo.nl
Locatie
Beelden

Van Mierlo Bouw en Ontwikkeling

Inleven, realiseren & beleven

Inmiddels staat de derde generatie, onder leiding van Willem en Bert van Mierlo, aan het roer en is ook de vierde generatie werkzaam in het bedrijf. Dat maakt Van Mierlo een écht Westlands familiebedrijf. Binnen de organisatie staat het ‘wij-gevoel’ centraal. Samen met ruim 100 vakbekwame medewerkers, co-makers en vaste partners wordt intensief samengewerkt om projecten succesvol uit te voeren. Zowel vanuit de interne ontwikkelafdeling als in opdracht van derden ontwikkelt en realiseert Van Mierlo vastgoed met kwaliteit.

Wij werken vanaf het eerste stadium samen met onze co-makers en luisteren naar de wensen van de klant. Dit in combinatie met ons vakmanschap, zorgt ervoor dat wij bouwwerken kunnen realiseren die naadloos aansluiten op de omgeving. Thema's zoals duurzaamheid, BIM en Lean-management worden veelvuldig toegepast bij onze projecten. Samen zetten we op een doelbewuste manier onze middelen en kennis in, met als doel: het realiseren van een duurzame leefomgeving, waarin de gebruiker zich thuis voelt!

Het was Willem van Mierlo, die in 1927 in Schipluiden de basis legde voor de huidige organisatie Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling. Het kantoor is tegenwoordig gevestigd aan de rand van het Westland, in Maasdijk.

Video

Gerelateerde artikelen