Adres
Dortmundstraat 30
7418 BH, Deventer
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0570-690900
E-mail: info@vdrbouwgroep.nl
Website: vdrbouwgroep.nl/
Locatie
Beelden

VDR Bouwgroep

Ruimte om te ondernemen

“VDR” staat voor “Van de Raadt”, naar de man die het bedrijf groot maakte. Pionier, visionair en ondernemer in hart en nieren: dat is hoe onze grondlegger Piet van de Raadt omschreven kan worden. In 1983 schonk hij zijn bedrijf middels een stichting aan zijn medewerkers. Tot op de dag van vandaag worden de aandelen beheert door VDR’s medewerkers. Doet u zaken met VDR Bouwgroep, dan merkt u al snel de sterke verbondenheid van de medewerkers met het bedrijf. U ervaart hun betrokkenheid en ziet de trots op wat er samen bereikt wordt. In een nauwe samenwerking gaan ze voor u aan de slag. VDR Bouwgroep wil dat medewerkers zich thuis voelen en maximaal kunnen presteren in hun eigen bedrijf. Wij werken met plezier, ambitie en verantwoordelijkheid.

Wij realiseren de optimale ruimte voor onze opdrachtgevers. Door een kwalitatief en functioneel gebouw dat precies past om het proces van de gebruiker, maar ook flexibel genoeg is om met de eisen van de toekomst mee te groeien. Wij bieden onze medewerkers de ruimte om te ondernemen. Door zich te ontwikkelen, verantwoordelijkheid te nemen en te innoveren.

Opdrachtgevers en gebruikers staan voor de uitdaging om nu een beslissing te nemen over een gebouw dat ze jaren gaan gebruiken. Jaren met veranderende eisen van hun (wereldwijde) klanten, wet- en regelgeving, maar bijvoorbeeld ook robotisering en automatisering. Ontwikkelingen die andere eisen stellen aan de ruimte die je nodig hebt om te ondernemen. Ontwikkelingen die vragen om flexibele ruimte die mee kan groeien met nieuwe behoeften en nieuwe eisen. Dat vraagt om een slimme bouwbranche, die de processen in en rond een gebouw kent en gedurende de gehele levensduur van een pand steeds mee kan denken over optimaal ruimtegebruik. De genoemde ontwikkelingen vragen om nieuwe ideeën, bijvoorbeeld op het gebied van energieverbruik en materialisering. Maar ook verdergaande nieuwe concepten rond grondgebruik, passend bij een circulaire economie. We gaan bouwen om veel sneller af te breken: demontage en remontage van gebouwen en hergebruik van materialen. Het vraagt om multidisciplinaire partijen die het (bouw)proces van begin tot het eind regelen, zodat opdrachtgevers zich kunnen richten op waar zij goed in zijn.

De bouwbranche bevindt zich in een versnelde ontwikkeling naar meer klantgericht, toekomstbestendig bouwen. Hoe snel dit gaat, verschilt per onderdeel van de branche. De opdrachtgevers die zich het dichtst bij de particuliere gebruikers bevinden –bijvoorbeeld webwinkels, supermarkten en grote landelijke ketens-, krijgen hier het eerst mee te maken en de komende jaren zullen we zien hoe snel deze markt verandert. De harde groei in logistieke gebouwen is een concreet teken van de veranderende wereld om ons heen: de veeleisende consument wil sneller en zonder fouten zijn goederen ontvangen. Maar ook retourneren. En kiest steeds bewuster voor bedrijven die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid. Eisen met betrekking tot de beheersing van hun processen. En eisen met betrekking tot de bedrijfshuisvesting en logistiek. Wij zijn voorbereid op deze veranderingen en dankzij onze nieuwsgierige aard, leren we elke dag weer nieuwe dingen bij!

Video

Gerelateerde artikelen