Adres
Faunalaan 32
5928 RZ, Venlo
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 31 77 326 1160
E-mail: info@wbbv.nl
Website: www.wbbv.nl
Locatie
Beelden

Willems Bouwbedrijf

Groot in bouwen, sinds 1898

Bouwen is meer dan het realiseren van gebouwen. Het is de gedachte erachter die telt en die de kroon op ons werk zet. Bij bouwbedrijf Willems maken we ons al meer dan 120 jaar lang sterk voor de vertaling van unieke en vernieuwende ideeën naar bouwkundige daden op het gebied van werken, wonen, zorgen en service & onderhoud. Waarbij u kunt bouwen en vertrouwen op een hoge betrokkenheid, goede prijs-kwaliteit verhouding en een optimale tijds- en kostenbewaking. Of het nu gaat om appartementen- en zorgcomplexen, distributiecentra, kantoor- en bedrijfspanden variërend van 500 tot 45.000 m²; bij Willems zijn we er groot mee geworden!

Bouwen met respect voor mens en milieu: dat is Willems Bouwbedrijf ten voeten uit, al sinds de oprichting in 1898. En daar zijn we enorm trots op! Al vele generaties lang - inmiddels staat de vierde generatie Willems aan het roer -, timmeren we samen met onze ruim zestig loyale professionals aan de weg met het vertalen van unieke en innovatieve ideeën naar bouwkundige daden op het vlak van werken, wonen, zorgen en service & onderhoud. Dat doen we vanuit onze vestigingen in Venlo en Düsseldorf (D). Het feit dat we ons altijd zijn blijven aanpassen aan datgene waar de markt behoefte aan heeft, is daarbij misschien wel ons sterkste punt.

Ondanks de enorme groei en de toegenomen professionaliteit in de afgelopen decennia is en blijft Willems Bouwbedrijf een warm familiebedrijf in hart en nieren. Ben je eenmaal lid van de ‘familie’, dan blijf je ook lid van de ‘familie’! Dat merk je aan de wijze waarop we met elkaar en met onze relaties en klanten omgaan. Een platte organisatiestructuur, een persoonlijke benadering met korte lijnen, maximale betrokkenheid en snel in staat zijn om beslissingen te nemen staan centraal.

Onze klanten zijn de fundering waarop ons bedrijf is gebouwd. We streven dan ook altijd naar langdurige samenwerkingen en co-creatie met onze klanten, waarbij meedenken met de klant en gebruiker en ontzorging van de klant een belangrijke rol spelen. Onze eigen engineering- en uitvoeringsteams maken het mogelijk dat we gedurende het gehele bouwtraject in staat zijn slimme oplossingen aan te dragen en risico’s voor de klant te minimaliseren, altijd op basis van de klantwens.

Gerelateerde artikelen