De uitgeverij

Work4Media

Uniek in Nederland zijn de kennismagazines van Work4Media over actuele bouwprojecten. Al onze magazines zijn toegespitst op specifieke segmenten én doelgroepen en hebben één ding gemeen; ze worden gemaakt door redacteuren en specialisten met een enorme liefde voor bouwen. Met elke uitgave geven we onze lezers een royale blik voor en achter de schermen bij actuele, spraakmakende bouwprojecten.

 

Thuis in uw markt

Work4Media kent alle actuele bouwprojecten in Nederland en België. Omvangrijke, meerjarige projecten, maar ook tal van kleine. Wij weten wie de projectontwikkelaars, architecten, bouwbedrijven en adviesbureaus zijn. Voornamelijk gerenommeerde bedrijven, die bereid zijn om interessante kennis en ideeën over hun projecten met ons te delen. En wij delen die weer met u! Onze uitgaven zijn een bron van kennis en informatie voor iedereen die beroepsmatig betrokken is bij bouwen en bouwprojecten.

Ons doel

Ons doel is om de lezers op actuele bouwprojecten te attenderen, op ideeën te brengen en bouwkundige zaken te belichten die normaal gesproken onbelicht blijven. Work4Media brengt u kennis in de breedste zin van het woord. We duiken in de keuzes die door de initiatiefnemers en bouwers vóór en tijdens een bouwproces zijn gemaakt. Work4Media combineert bouwkundige kennis en vermaak en geeft antwoord op bijzondere en alledaagse vragen. Infotainment noemen we dat.

Een ervaren team dat deuren opent

Work4Media werkt met een enthousiast en slagvaardig team redacteuren en vakmensen. Ervaren specialisten met een omvangrijk relatienetwerk in de bouwwereld. Elk van hen heeft zijn of haar sporen in de sector verdiend. Trends, nieuwe bouwmethoden of wetgeving, regelmatig bezoeken onze specialisten projecten in ontwikkeling, toonaangevende marktpartijen, seminars en bijeenkomsten. Hun kennis is altijd up-to-date.