1.100 gedrukte exemplaren en 6.390 online abonnementen

GWWInfra is het multimediale platform voor professionals in de sectoren Grond-, Weg-, Waterbouw en Infra. Via ons aantrekkelijke & informatieve vakblad en online platform blijft u op de hoogte van de nieuwste innovaties, actuele marktontwikkelingen en aansprekende projecten.

Het vakblad GWWInfra verschijnt drie keer per jaar.

Thema’s als: duurzaam bouwen, kostenbesparing, herbestemming en revitalisering komen regelmatig aan de orde. Dit zijn aandachtspunten die hoog genoteerd staan op de wensen- en eisenlijst van projectontwikkelaars, bouwers en eindgebruikers.

Uw project aanmelden

U bent betrokken bij een interessant project en zou dit graag onder de aandacht brengen in één van onze uitgaven, dan stuurt u een e-mail naar onze redactie.

Meer informatie

Adverteren en vacatures

Als partij in het proces, of dat nu is als adviseur, ontwerper, toeleverancier, uitvoerder, onderaannemer of in onderhoud en beheer, kunnen wij uw kracht in beeld brengen.

Meer informatie

Media en bereik

Met GWWInfra komt uw boodschap aan. Offline, online en met een groot bereik. Het vakblad en onze nieuwsbrieven staan als een huis en groeien alsmaar door.

Meer informatie

De volgende editie wordt uitgebracht in

dag(en)

:

uur

:

minute(n)

:

seconde(n)

Magazines

Drie keer per jaar verschijnt GWWInfra in een gedrukte oplage van 1.100 exemplaren. Ook brengen wij het vakblad online uit.

Klik op een vakblad om deze eenvoudig als hard-copy te bestellen.

2024

  • Juni 2024